OUR PROJECTS... 

Interior design & Build, Jeremy France Jewellers, Winchester

 
 

In October 2013, we were proud to undertake the prestigious design and redevelopment of the old 'Blacks' store on Winchester high street to create a luxury three storey retail environment for Jeremy France Jewellers, an independent family business.

The project was a huge undertaking, refurbishing the Grade Two Star listed property from its dilapidated state and completing it to an exceptionally high standard, ready for trading before Christmas of the same year.

Working closely with English Heritage, Winchester City Council and our client, we delivered an outstanding retail environment within tight timescales, and also created what has been described as 'the must visit shop', which has recently been shortlisted for a prestigious national award. 

 

Design & Build, Executive Lounge Servery, Bracknell

After

 

Before

 

Sirius Concepts were recently in Hilton St Anne’s Manor Bracknell creating a new area to serve working lunches to delegates using the executive lounges and conference rooms at the hotel.

In just four days, and with no disruption to the hotel's operation, the team striped out the area back to bare walls and floor then set about creating the finished area you see pictured above. The design process recognised the need for a high traffic functional area without compromising on a luxury, executive feel.

The project is a prime example of how we design and fit out to the very highest standards, often in very short time scales and with little or no impact on the rest of the premises.

 

Exhibition Design & Build, Paris

Sirius Concepts were instructed to design, plan, build, and manage a 165sqm exhibition stand in Paris for one of the worlds largest payment services companies at the industry trade fair Cartés.

The project covered designing the structure and layout, creating 3D visuals, managing the build and development in the UK, planning and managing the logistics, designing electrical and lighting plans, liaising with health and safety officers in France, managing the build on site in Paris plus the technical operation of the stand during the show.

Complimenting services include the design and production of on stand POS as well as art working services for trade magazines and cross media presence whilst at the show.

 

Interior design & refit, Billy Basin Aveda salon, London

This project combined two elements which aren't normally achievable - a premium quality, high end finish delivered in an exceptionally short timescale. We're happy to say, however, that yet again our team delivered on time, to budget and on brief. 

A complete refurbishment, comprising reception and retail zones, hairdressing stations and basin areas as well as designing and installing upscale customer WC's befitting of a luxury brand was delivered in under six days. The client brief was to create a luxurious environment in line with both the Salon's unique identity and also within Aveda brand guidelines. 

The result, marrying organic materials, earth tones and premium fittings as well as signage and consumer journey planning, is a complete 'turn key' luxury retail experience solution. 

 

Buffet area refresh at Hilton St Anne's Manor, Bracknell

After

 

Before

 

We were recently instructed to refresh the buffet area in Hilton St Anne's Manor, Bracknell.  The work consisted of replacing the doors with a lighter, high quality oak material, constructing up-stands for the hot plates as well as refreshing the walls and ceilings with protective treatments and paints.

 

Exterior Refurbishment at Hilton Cobham

 

The team recently completed a restoration on the 18th Century part of Hilton Cobham. 

The main entrance to the Mediterranean Grill underwent extensive work to strip back years of weathering to then re-render the facias and carefully restore the decorative mouldings. 

Specialist paint treatments were then applied and finished with new signage and light fittings.

 

Interior design & build for luxury skincare brand in Brighton

 
 

We are delighted to have been instructed by premium spa and skincare brand Schmoo to create a new treatment environment.

The pictures highlight the dramatic transformation we delivered for Schmoo at their spa located at the Hilton Brighton, which is the first salon in the project to undergo refurbishment.